ENG CAT ESP
preguntes freqüents atelier meravelles
+
I tant! Vine a l’Atelier Meravelles, posa’t en acció i crea la teva roba!!! Dissenyant, patronat i cosint la teva pròpia indumentària expressaràs les teves idees al món i vestiràs una roba 100% ètica i responsable.
+
A l’Atelier Meravelles llegirem aquestes peces i transformarem el que no t’agradi pel que fa a l'estructura, estètica i ús, donant a cada peça del teu armari, una nova vida.
+
Definitivament, si!! Aprendre el procés de construcció d’una peça de roba et farà personalitzar cada una de les seves parts, podràs plasmar totes les teves inquietuds i aconseguir una total autonomia en el fet de vestir.
+
Al Laboratori del Vestir construirem completament a mida, perquè cada persona és única, cada cos té les seves formes, els seus volums i les seves belleses. Agafarem aquestes diferències com a eina creativa i les portarem a l’infinit de les possibilitats; Innovació.
+
Per crear la pròpia indumentària al ritme de la ciutat i de la vida moderna, em actualitzat tot el procés: Disseny, patronatge, costura... Sintetitzant els coneixements per a aconseguir la motivació, atenció i comprensió de forma lògica, per tal que l’alumne pugui assolir els recursos necessaris per a la construcció d’una peça de roba de manera àgil, natural i útil.
+
A l’Atelier Meravelles els grups són reduïts, a cada classe l’alumne desenvolupa un treball completament personal, el sistema de treball s’adapta al seu temps i als seus interessos, per tal d’aconseguir crear la pròpia roba, desenvolupar la seva creativitat i els seus projectes tèxtils.
+
Només necessites 2 hores i mitja a la setmana per crear l’hàbit de produir-te la teva pròpia roba, complements, regals... A l’Atelier Meravelles volem que des del primer dia de classe ja generis una peça. Creus que és impossible? Vine a descobrir-ho!!
+
Hi ha classe de dilluns a dissabte, matins i tarda. Mai perds classe, ja que si faltes pots viatjar a un altre grup! L’horari, per tant, s’adapta al màxim que pot a la vida de la persona, dintre de les possibilitats del taller, per tal d’aconseguir que la persona es faci la seva roba i generi productes tèxtils.
+
Omplint el formulari a l'apartat de Contacte; trucant o enviant un WhatsApp al 687.066.309; o enviant un e-mail al: info@ateliermeravelles.com

© 2009-2020 Atelier Meravelles. Laboratori del Vestir.

Atelier Meravelles        Atelier Meravelles        Atelier Meravelles